Οι Άνθρωποι μας

Η εταιρία  Bouchee catering είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο του catering – δεξιώσεων από το 2003, με δημιουργό και executive Chef τον Ηρακλή Ασπρίδη ο οποίος μυήθηκε στον χώρο της γαστρονομίας το 1985 ξεκινώντας από τον χώρο των ξενοδοχείων με σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στα τμήματα ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων & κατόπιν στο τμήμα μαγειρικής. 

Στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του, συνεργάστηκε με διάφορες κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μακεδονία Παλλάς,Porto Carras, Sun Beach, Athens Plaza, Athens Acropol Grecotel, Hotel Martinez Cannes, Romantik Hotels Haus zum sternen, etc.)

Σήμερα, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ενεργά συμμετέχοντας στην διοίκηση από την θέση του Chef στην εταιρία Bouchee και ως καθηγητής με 20ετή προσφορά στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης των μαθημάτων μαγειρικής τέχνης, ανατομίας, τεμαχισμού και συγγραφέας των αντίστοιχων βιβλίων, στα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδος.

Η εταιρία μας παρέχει επίσης υπηρεσίες στήριξης και οργάνωσης- consulting για λογαριασμό τρίτων στο χώρο της εστίασης καθώς επίσης και με την συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων.

 

Ανθρώπινοι πόροι

Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένα στελέχη- προσωπικό με την απαραίτητη εξειδίκευση ανά τομέα (κρύα, ζεστή κουζίνα, ζαχαροπλαστείο, service, διαχείριση, παραλαβή, αποθήκευση, μεταφορά προϊόντων).

 Και επειδή εν τέλει, η γαστρονομία δεν αποτελείται μόνο από το καλό φαγητό αλλά και από την άριστη φιλοξενία, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, η επιλογή του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια δίνοντας έμφαση στα στοιχεία προσωπικότητας του καθένα. Ενώ με τη σειρά μας φροντίζουμε να τους στηρίζουμε συνεχώς (εκπαίδευση- κίνητρα) καθώς επίσης να τους εντάξουμε και στον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης. 

Η εταιρία  Bouchee catering είναι μια επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται με απόλυτη εξειδίκευση στο χώρο του catering – δεξιώσεων από το 2003, με δημιουργό και executive Chef τον Ηρακλή Ασπρίδη ο οποίος μυήθηκε στον χώρο της γαστρονομίας το 1985 ξεκινώντας από τον χώρο των ξενοδοχείων με σπουδές τουριστικών επαγγελμάτων στη Θεσσαλονίκη, αρχικά στα τμήματα ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων & κατόπιν στο τμήμα μαγειρικής. 

Στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του, συνεργάστηκε με διάφορες κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Μακεδονία Παλλάς,Porto Carras, Sun Beach, Athens Plaza, Athens Acropol Grecotel, Hotel Martinez Cannes, Romantik Hotels Haus zum sternen, etc.)

Σήμερα, εξακολουθεί να δραστηριοποιείται ενεργά συμμετέχοντας στην διοίκηση από την θέση του Chef στην εταιρία Bouchee και ως καθηγητής με 20ετή προσφορά στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης των μαθημάτων μαγειρικής τέχνης, ανατομίας, τεμαχισμού και συγγραφέας των αντίστοιχων βιβλίων, στα μεγαλύτερα ΙΕΚ της Ελλάδος.

Η εταιρία μας παρέχει επίσης υπηρεσίες στήριξης και οργάνωσης- consulting για λογαριασμό τρίτων στο χώρο της εστίασης καθώς επίσης και με την συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων.

Ανθρώπινοι πόροι

Το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης αποτελείται από άριστα εκπαιδευμένα στελέχη- προσωπικό με την απαραίτητη εξειδίκευση ανά τομέα (κρύα, ζεστή κουζίνα, ζαχαροπλαστείο, service, διαχείριση, παραλαβή, αποθήκευση, μεταφορά προϊόντων).

 Και επειδή εν τέλει, η γαστρονομία δεν αποτελείται μόνο από το καλό φαγητό αλλά και από την άριστη φιλοξενία, δίνουμε ιδιαίτερη βάση στους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας, η επιλογή του προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια δίνοντας έμφαση στα στοιχεία προσωπικότητας του καθένα. Ενώ με τη σειρά μας φροντίζουμε να τους στηρίζουμε συνεχώς (εκπαίδευση- κίνητρα) καθώς επίσης να τους εντάξουμε και στον οικογενειακό χαρακτήρα της επιχείρησης.