ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙΧΩΡΟΙΨάχνετε χώρο για την μεγάλη ημέρα; Εδώ θα βρείτε τους συνεργάτες του Bouchee Catering!

Ταξιδέψτε μαζί μας σε μερικούς από τους πιο προσεγμένους & όμορφους χώρους της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής!
Κτήμα Κυβέλη : Ένας απέραντος κήπος, ικανός να φιλοξενήσει και να εξυπηρετήσει κάθε είδους event μέσα σε μια οικεία & ζεστή ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου! Βρείτε το στην περιοχή Αεροδρομίου στη Θεσσαλονίκη.

ELANI BAY :Ένα από τα πιο elegant και ταυτόχρονα casual ξενοδοχεία της Χαλκιδικής ανοίγει τις πόρτες του στην εταιρία μας από την season 2022 για τα πιο μαγευτικά wedding parties! Επίσης με απέραντο κήπο, σαγηνευτική θέα στο ηλιοβασίλεμα για τα πιο εκπληκτικά wedding shoots!
Βρείτε το στην Σίβηρη!

MELISSA SEASIDE:Στο λευκό deck του Melissa Seaside έχετε την ευκαιρία να διοργανώσετε το γαμήλιο party που θα σας μείνει αξέχαστο.
Beach αύρα, sunkissed αμμουδιά, το μενού & η επιμέλεια του Bouchee Catering θα αφήσουν τους καλεσμένους σας εκστασιασμένους!
Βρείτε το στον Ποταμό Επανομής.

 

ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ΠΕΤΡΑ : Με φόντο τα ψηλά βουνά, πλατάνια & άλλοτε χιονισμένα έλατα, μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ένα παραμυθένιο party.

Η μυρωδιά του ξύλου & του καθαρού αέρα μας ταξιδεύει σε ένα περιβάλλον βγαλμένο από ταινία!

Η απολυμένη πέτρα αποτελεί ένα από τα ορόσημα της περιοχής του Ταξιάρχη Χαλκιδικής, όπου πολλά ζευγάρια αφήνουν στα χέρια μας τον τέλειο vintage γάμο!

Βρείτε το στον Ταξιάρχη Χαλκιδικής.